pHformula

pHformula richt zich door middel van skin resurfacing op verschillende huidproblemen. Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acné en chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden.

PHformula is de eerste pharma cosmeticeutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid.

Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Terwijl de zuren de bovenkant van de huid aanpakken, gaan de high-end werkstoffen vanuit de diepere huidlagen de huid “resetten” = skin resurfacing. De huid gaat hierdoor anders denken en functioneren, waardoor huidproblemen worden opgelost. Dit zorgt doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar. De huid krijgt een gezondere uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

In de producten voor zowel de behandeling als voor thuisgebruik zit het unieke PH-DVC complex, gecombineerd met zuren, vitaminen, antioxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen. Het PH-DVC delivery complex garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen.

De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandeling. Het is daarom verplicht om thuis de producten te gebruiken. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransformeerd; dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en buiten wordt aangepakt.

Waarom pHformula?

  • Proefdiervrij
  • Bevat geen kleurstoffen, lanoline en geen minerale oliën
  • Parabeenvrij conserveringssysteem
  • Uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC)
  • Hoogst effectieve resultaten
  • Pharmaceutische kwaliteit werkstoffen