PCA Skin

De missie van PCA Skin, oorspronkelijk Physicians Choice Arizona, is om de gezonde huid te ondersteunen en oneffenheden en huidproblemen zoals acne en huidveroudering te behandelen. PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die snel maximaal resultaat geven.

De producten van PCA Skin en de ook de behandelingen van PCA krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, onder andere van Oprah Winfrey en de Vogue. En momenteel verovert het merk ook Nederland.

PCA Skin combineert gezondheid, schoonheid en wetenschap door effectieve en unieke formules te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de huidkwaliteit. De producten bevatten verschillende werkzame stoffen zoals retinol, vitamines en zuren die huidverbetering van binnenuit stimuleren.

Voor wie geschikt?
PCA Skin heeft zowel peelings als verzorgingsproducten ontwikkeld, die elkaar versterken. De behandelingen en producten zijn afgestemd op verschillende huidproblemen zoals huidveroudering, acne littekens en een doffe huid. Elke huid is anders en dat betekent dat elke huid andere verzorgingsproducten nodig heeft.

De behandeling
De PCA Retinol Peeling die u bij ons kunt boeken is geschikt voor de verouderde en/of zonbeschadigde huid met of zonder oneffenheden zoals acne, littekens en lijntjes. De behandeling bestaat uit een krachtige en zeer effectieve peeling. Daarnaast krijgt u een Intensive Brightening Behandeling mee voor thuis. Het resultaat van deze behandeling is een gladde huid met een jongere uitstraling binnen één week.