SkinPen

De SkinPen is een medische microneedling systeem. Het is tevens goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné littekens. De behandeling is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

Hoe werkt medisch microneedling?
Door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch microneedling is effectief en zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Toepassing microneedling met de SkinPen
Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • Acné littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Herstelperiode
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren al afnemen. Na enkele dagen kan de huid lichte schilfering vertonen door de afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn in vergelijking met de niet behandelde huid. Na verloop van tijd trekt dit bij. De herstel periode is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Na de behandeling krijgt u 2 nazorgproducten mee om het herstel te bevorderen. Deze producten zijn in de prijs inbegrepen.

Icoone® Mechanische Bindweefselmassage

De Icoone® laser MED is de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De niet-chirurgische, pijnloze, snel en veilig in te zetten voor behandeling van zowel het gezicht als lichaam. De combinatie  van mechanische stimulaties met LED en LASER maakt het mogelijk om de meest hoog haalbare resultaten te bereiken. Icoone® laser MED kan dagelijks ingezet zonder bijwerkingen/ herstelperiode of in combinatie met andere behandelingen of diëten om de resultaten te versnellen en verbeteren. Icoone® is het enige apparaat met de innovatieve, gepatenteerde Roboderm® technologie. Het bindweefsel wordt gestimuleerd dankzij 21.600 microstimulaties/min. Het effect is al direct na de eerste sessie zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren we 5 tot 10 behandelingen.

Led 650mm       –  Stimulatie fibroblasten om de vitaliteit en kwaliteit van de huid te verbeteren.
Laser 915mm    –  Stimulatie van de vetcellen voor nog beter resultaat op bodycontouring.

Medische toepassingen littekens, voor- na chirurgie, lymfoedeem, lipodeen en veneuze insufficiëntie, zwangerschap (na 3 maanden), brandwonden, spierpijn, spierspanningen en fibromyalgie, nazorg bij (borst)kanker en cellulite.
Cosmetische toepassingen Anti-cellulite, anti-aging, contourenverbetering, huidversteviging, liften van gezicht en decolleté en therapeutische pijnverlichting.

Zuurstofbehandeling

De zuurstofbehandeling met collageen is een mooie anti-aging behandeling. Tijdens de Craith Lab behandeling werken we met collageen en een algenmasker voor een super vochtbinding in de de huid. Een speciaal serum voor het zuurstofapparaat met hydraterende werkstoffen zoals hyaluronzuur geeft de huid nog een extra hydraterende boost. De zuurstofbehandeling met collageen blaast jouw huid nieuw leven in waardoor hij er frisser en stralender gaat uitzien. Geschikt voor alle huiden, vermoeiende en doffe huiden, acne en vochtarme huiden.

Het mooiste resultaat geeft de zuurstofbehandelingen in kuurverband. Aangeraden wordt om de kuur 6 weken achter elkaar 1 x per week te herhalen. Zo krijg je een opbouwend effect voor een langere en effectievere eindresultaat. Belangrijk is wel om de kuur 1 x per 5-6 weken hierna te blijven herhalen en te onderhouden met het juiste geadviseerde product.

Wat doet zuurstof in de huid?
– optimalisatie van de celfunctie
– verbetering van de doorbloeding, geeft een stralend huidbeeld
– Bevorderen van de micro circulatie, verhoging van de huidelasticiteit
– Verbetering van de huidvochtigheid

RF LAB (radio frequentie)

Een behandeling met het RF LAB systeem is de oplossing voor mooie contouren in het gezicht. De radiofrequentie zorgt voor verhoging van de temperatuur. De hitte wordt gegenereerd in het weefsel en bereikt de diepe huidlagen. Het resultaat van de toepassing van het RF LAB systeem is de stimulatie van de activiteit in de fibroblasten om de productie van collageen- en elastinevezels te verhogen. Een zeer effectieve behandeling voor verstevigend en liftend effect. Het mooiste resultaat geeft het RF lab in kuurverband.