ME LINE

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie

Zonneschade, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, huidveroudering, ontstekingsreacties en agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentvlekken als gevolg hebben. ME LINE is het eerste en enige merk dat gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel.

Tot op de dag van vandaag is geen enkel concept vergelijkbaar met MELINE, dankzij de unieke producten en specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

  • Eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie
  • Hoogstaand salonmerk en home treatment
  • Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen
  • Effectief en veilig

Voor wie is ME LINE geschikt?
Voor iedereen die kampt met hyperpigmentatie op zowel gezicht als lichaam. Als gevolg van zonneschade, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, huidveroudering, ontstekingsreacties of na agressieve huidbehandelingen.

Wat kun je van een ME LINE behandeling verwachten?
Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met product gebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn schitterend! Deze pigment behandeling kan enkel worden uitgevoerd wanneer de Me-line producten voor thuisgebruik tijdens de kuur worden gebruik (verplicht)! Daarnaast wordt de behandeling versterkt met een SkinPen behandeling.

Een maand na de ME LINE behandeling merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en verbetering van de huidconditie. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de ME-line te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.

Nazorg
Hoewel de ME LINE behandeling een compleet veilige behandeling is, moet u wel rekening houden met enige hersteltijd. De huid kan wat trekkerig aanvoelen en licht gaan schilferen. Geen zorgen, dit hoort bij het vernieuwingsproces van de huid. Aangezien de huid na de behandeling gevoelig is kunt u het beste de zon en activiteiten waarbij u kunt gaan transpireren vermijden. Ook is het belangrijk om na de behandeling enkel crèmes te gebruiken die geschikt zijn. De huidspecialist zal u hierover informeren.